Ex-verdensmester ramt på ny helt måde

  0
  REKLAMA

  Da han sad på yachten på tur med nogle venner og famile skete der nemlig det, at yachten brød i brand.
  “Pas på hvad du ønsker: skæbnen tog mit ønske om “noget adrenalin” lidt for bogstaveligt,” skriver han i et tweet og fortæller hvordan besætning og gæster måtte evakueres fra båden af kystvagt og brandmænd, men at ingen kom til skade.

  CNN rapporterer, at besætningen alarmerede kystvagten omkring kl. 2 natten til tirsdag, men at de havde fået branden slukket, da redningsmandskabet nåede frem.

  Klitschko kan betragte hændelsen som en kæberasler, der dog – heldigvis – ikke slog ham ud. Det har han i sin professionelle karriere kun prøvet fem gange, mens han vandt 64 gange, heraf 53 gange på knockout.

  Redaktionen

  (Visited 7 times, 1 visits today)