Vandvejen er populær til Folkemødet

  0
  REKLAMA

  Stigningen betyder, at næsten 40.000 mennesker lige nu har booket en billet til Folkemødet på Bornholm og retur med Bornholmslinjen.

  ”Vi kan kun sammenligne årets bookinger med tallet for dem, som rent faktisk rejste til Folkemødet sidste år. Der vil jo naturligt være nogle, som ikke indløser deres billet, men det er stadig en ret voldsom stigning i interessen for Folkemødet”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

  Rederiet har indsat flere færger og flere afgange til Bornholm før, under og efter Folkemødet for at imødekomme efterspørgslen. Samtidig har er priserne reduceret.

  I 2018 kostede det i gennemsnit 1060 kroner at få sin bil og fem personer med færgen til Folkemødet – i år er den pris faldet med 30 procent til en forventet pris på 738 kroner. En voksen gående kan komme til Folkemødet for blot 106 kroner i gennemsnit, oplyser rederiet.

  Det Blå Danmark er igen repræsenteret på Folkemødet gennem bl.a. Danske Maritime, Danske Rederier og Danske Havne. Mød repræsentanter fra de tre organisationer på Postbåden Peter i Allinge havn.

  Kilde: Molslinjen

  (Visited 3 times, 1 visits today)