Østergaards SDK A/S slår rekord i 2019/20

  0
  REKLAMA

  SDK A/S har skaffet rekordresultatet i hus gennem fokus på trimning, konsolidering og effektiv kapacitetsudnyttelse inden for alle forretningsområder, der omfatter Stevedoring, Agency, Chartering, Cruise og Logistics, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  “Bundlinjen på 26 mio. kr før skat, som er det bedste resultat i koncernens historie, glæder vi os over – den er skabt af en stærkt dedikeret og kompetent stab på mere end 400 medarbejdere. Uden dem havde så godt et resultat ikke været muligt. Det blev dog et år uden, at toplinjen set under ét blev øget, hvilket primært skyldes lukning af SDK Logistics AS i Norge, lavere oliepriser og i en vis udstrækning COVID-19,” siger adm. dir. Søren Gran Hansen.

  Omsætningen i koncernen, der er en del af Østergaard-Nielsen familiens USTC-koncern, faldt fra 1,47 mia. kr. til 1,38 mia. kr. i 2019/20, mens resultatet efter skat steg med 2 mio. til 20 mio. kr.
  Covid-19 skaber ifølge direktøren væsentlig usikkerhed i indeværende regnskabsår, men skaber samtidig nye markedsmuligheder:

  “Vores strategi for 2020/21 er derfor uændret, og vi har stadig en forventning om yderligere markante opkøb inden for eksisterende forretningsområder, hvor vores spidskompetencer ligger”.

  SDK-koncernen har 2019/20 styrket sin position som shippingaktør gennem opkøb af G. Sunesen ApS, Stevedoren Fyn ApS, Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn og Esdan-Stevedoring og har nu i alt 23 lokale kontorer i Skandinavien.

  Kilde: SDK A/S

  (Visited 8 times, 1 visits today)