Fagforening beklager fortsat nedlukning hos DFDS

  0
  DFDS Pearl Seaways. Arkivfoto: DFDS.
  REKLAMA

  Mens det danske samfund i dag er i gået i gang med en større genåbning af samfundet, så har DFDS forlænget sin nedlukning af ruten mellem Oslo og København, og det gør ondt på Metal Maritime. Det siger fagforeningens formand.

  Det er de fortsatte rejserestriktioner og manglende efterspørgsel på rejser til og fra Norge som følge af coronapandemien, der nu har fået DFDS til at udsætte den planlagte genopstart af Oslo-ruten fra den 5. april til den 7. juni, og det gør ondt på fagforeningsformanden i Metal Maritime.

  “Det er beklageligt men fuldt forståeligt, at DFDS igen må udskyde opstart af ruten. Vi ved fra både tillidsrepræsentanter og medlemmer, at der ikke er noget de hellere vil, end møde på job på ruten. Men de må desværre fortsætte i venteposition.”

  Sådan lyder det fra formand for Metal Maritime Ole Philipsen i en meddelelse på Metal Maritimes hjemmeside.

  “DFDS har strakt sig langt for at kunne fastholde medarbejderne trods rute-lukningen, og rederiet har både vist ansvar og fleksibilitet, når det har handlet om at finde løsninger. I løbet af marts og begyndelsen af april, begyndte vi nok alle at indse, at en opstart af ruten her i april ville være vanskeligt. Det er et langt sejt træk, og håbet er nu, at vi hen mod juni vil se både en større rejseaktivitet og åbenhed i takt med at vaccineudrulningen gennemføres, så DFDS igen langt om længe kan sætte gang i driften af Oslo-ruten”, siger Ole Philipsen.

  (Visited 139 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here