Opdateret kantine skal beskytte mod corona

  0
  Arkivfoto.
  REKLAMA

  Skibsværftet Fayard på Lindø Port of Odense har installeretet nyt ventilatorsystem med UVC-lamper, som dræber luftbårne vira og bakterier. Dermed kan værftets medarbejdere atter benytte kantinen til frokost. Det oplyser værftet i en pressemeddelelse.

  Medarbejderne på skibsværftet Fayard på Lindø Port of Odense kan trygt vende tilbage til kantinen under frokostpauserne. Værftet har nemlig installeretet et nyt ventilatorsystem med UVC-lamper, som dræber luftbårne vira og bakterier.

  Da coronapandemien ramte Danmark valgte mange medarbejdere, at spise deres mad andre steder end i kantinen, men det nye ventilatorsystem sikrer effektiv luftudskiftning i rummet. Systemet anvender opadlysende UVC-lamper, som eliminerer luftbårne vira og bakterier.

  ”Vi lægger vægt på, at medarbejdernes pauser skal være et frirum fra arbejdspladsen, og derfor var vi nødt til aktivt at gøre noget, så vi kunne få dem tilbage til kantinen,” siger tillidsmand Bjarne Olesen i meddelelsen.

  (Visited 140 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here