DFDS halverer færger mellem Danmark og Norge

  0
  DFDS Pearl Seaways. Arkivfoto: DFDS.
  REKLAMA

  En af de to DFDS-færger, der sejler København-Oslo og Frederikshavn-Oslo, nedlægges midlertidigt pga. strammere rejserestriktioner. 20 tjenere er blevet opsagt.

  Grunden COVID-19 og de stramme rejserestriktioner, pandemien har medført, er der ikke nok passagerer, der sejler mellem Norge og Danmark. Det har DFDS vurderet, og som konsekvens heraf bliver den ene af to færger på ruterne Købenavn-Oslo og Frederikshavn-Oslo nedlagt. I første omgang vil det gælde til februar.

  DFDS oplyser, at det konkret vil betyde, at fra 2. november vil der ikke længere være afgang hver dag, men hver anden. Det er Pearl Seaways, der vil fortsætte sin rute, mens Crown Seaways vil forblive i dokken, og det går ud over 20 tjenere på Crown Seaways, der skal finde sig et nyt arbejde.

  Resten af besætningen har enten mulighed for at gå ned i tid eller bruge opsparet overarbejde, mens nogle også kan blive forflyttet til andre skibe. DFDS håber, at selskabet på den måde kan være klar til en hurtig reetablering af ruten, hvis situationen skulle ændre sig.

  (Visited 11 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here