Kaptajn arresteret efter voldsom kollision i Grækenland

  0
  Halvdelen af den græske minestryger slæbes ind til havnen, mens man stadig arbejder på at bjerge den anden halvdel. Foto: Græsk lokal-tv
  REKLAMA

  Den polske kaptajn på Maersk Launceston, der tirsdag morgen skar et græsk krigsskib i to i Piræus, er blevet anholdt af græsk politi.

  To besætningsmedlemmer på den græske minestryger, Kallisto, blev lettere kvæstet, som følge af en voldsom kollision tirsdag morgen med containerskibet Maersk Launceston, der sejler under portugisisk flag. Nu er Maersk Launcestons polske kaptajn blevet anholdt for uagtsomhed efter at være blevet afhørt af græske myndigheder.

  Det skriver Euronews.

  Der er umiddelbart kun sket overfladiske skader på 4.533 teu store containerskib, der netop havde forladt havnen i Piræus. Skibet ejes det tyske rederi, Essberger, der ifølge gCaptain havde følgende at sige om hændelsen:

  “Containerskibet Maersk Launceston ligger i øjeblikket til kaj i havnen i Piræus, Grækenland efter tirsdagens kollision med flådeskibet Kallisto. Maersk Launceston er blevet anmodet om at forblive i området indtil videre. Tirsdag aften har lokale myndigheder gennemført afhøringer af besætningen, og containerskibets kaptajn er officielt blevet anholdt i forbindelse med hændelsen. En repræsentant for Essberger har tilset skibet og er blevet i området for at yde støtte til skibsføreren og besætningen.

  De nøjagtige detaljer fra hændelsen er endnu uklare. De græske myndigheder fortsætter deres undersøgelser, som Essberger vil til fulde vil samarbejde med. Ledelsen vil gerne udtrykke sin bekymring over de tilskadekomne besætningsmedlemmer på Kallisto og ønsker dem en hurtig bedring.”

  Herunder kan du se bjærgningen af den ene halvdel af Kallisto:

  (Visited 6 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here