Voldsom eksplosion på Hoegh bilskib

  0
  REKLAMA

  “Der har været en eksplosion på skibet… Brandmænd er kommet til skade,” meddelte Jacksonville Fire and Rescue Department via de sociale medier.

  Otte brandmænd blev bragt på hospitalet, heraf fire til brandsårsafdelingen. Deres tilstand er stabil, men de har alle alvorlige kvæstelser, oplyser brandmyndighederne.

  Der er ifølge oplysningerne ingen tilskadekomne blandt de 21 besætningsmedlemmer.

  Årsagen til branden på det norsk-flagede skib bliver nu undersøgt.

  US Coastguard har etableret 450 meters sikkerhedszone omkring skibet, ligesom myndighederne har etableret en flydende spærring for at hindre eventuel spredning af olie.

  Chefen for den lokale kystvagt i Jacksonville fortæller lokale medier, at indsatsen natten i gennem har været fokuseret på at sikre skibets strukturelle integritet.

  “Indsatsen handler om at beskytte miljøet og at kontrollere og inddæmme branden, så godt vi kan for at sikre, at skibet ikke mister sin strukturelle integritet og risikerer at forurene vandet,” siger Mark Vlaun, US Coast Guard.

  Hoegh Autoliner oplyser, at det har aktiveret sit beredskabsteam, der samarbejder tæt med alle relevante myndigheder i forbindelse med branden på det 4.900 ceu store Hoegh Xiamen, der er bygget i 2010,

  Kilde: TradeWinds

  I indslaget herunder forklarer en ekspert, hvorfor en brand på et bilskib er så farlig.

  (Visited 4 times, 1 visits today)