DFDS åbner ny Frederikshavn-Oslo rute

  0
  REKLAMA

  Den 19. marts meddelte Stena Line, at rederiet lukker sin rute mellem Frederikshavn og Oslo permanent efter godt 40 år, men det bliver altså ikke længe, at Frederikshavn må undvære en rute til den norske hovedstad efter DFDS´s overraskende melding om genåbning af sejladsen mellem de to byer.

  Der vil ikke blive tilbudt rejser udelukkende mellem København og Frederikshavn. Der vil således reelt være tale om to ruter, skriver DFDS i en pressemeddelelse.

  ”Det bliver en stor dag for DFDS og vores medarbejdere, når vi igen kan byde velkommen til passagerer, der rejser mellem Danmark og Norge for at komme på ferie i egen bil eller campingvogne, benytte deres sommerhuse, hoteller eller blot nyde en rejse til søs. Og det er naturligvis en særlig glæde for os at genoptage DFDS’ sejlads mellem Frederikshavn og Oslo efter 46 års fravær,” siger Torben Carlsen, CEO i DFDS.

  Der planlægges daglig afgang fra København kl 14:00 og fra Frederikshavn kl. 23:30 med ankomst i Oslo kl. 9:00, mens der vil være daglig afgang fra Oslo kl 12:00 med ankomst i Frederikshavn kl 22:00 og i København kl. 9:00.

  Passagertilbuddene om bord vil være tilpasset det nye sejladsmønster og den ændrede efterspørgsel efter covid-19-krisen.

  ”Vores markedsvurdering er, at der fra start vil være en større efterspørgsel fra kunder med et transportbehov. Det indgår naturligvis i planlægningen, når vi skal indrette nye tilbud i butikker, restauranter mv. Vi glæder os meget til at sikre alle typer gæster en rigtig god service og oplevelse om bord og samtidig tilbyde det, som kunderne efterspørger i en post-coronavirus-tid, med god plads til den enkelte til at holde sikker afstand og øget fokus på rengøring og hygiejne,” siger Kasper Moos, passagerdirektør i DFDS i en pressemeddelelse fra rederiet.

  Kilde: DFDS

  (Visited 8 times, 1 visits today)