Test af droneleverance til verdens største

  0
  REKLAMA

  Bag projektet stod foruden havnen og Allseas også det hollandske dronefirma, Drone Delta, der nyder godt af de nye EU-regulativer, der tillader brugen af droner.
  I den konkrete test skulle en pakke med en computerdel flyves en længere strækning fra land ud til det 382 meter lange og 124 meter brede Pioneering Spirit.

  “Som leverandør af tekniske services til offshore-industrien søger vi konstant at skubbe til de tekniske grænser. Pioneering Spirit er et eksempel. Med dette pilotforsøg ønsker vi at teste om droner kan være en effektiv måde til hurtigt og effektivt at levere varer til vores skibe,” siger Jeroen Hagelstein, PR Manager i Allseas.

  “Helikoptere er ikke altid til rådighed. Drone-leverancer kan give ekstra værdi, hvis vi har brug for en hastelevering af dele, vi ikke selv kan reparere – f.eks. netværks switches eller computer chips,” siger han.

  Se video fra pilotforsøget herunder. Det er tekstet på engelsk.

  (Visited 4 times, 1 visits today)