Logistik-gigant tilslutter sig TradeLens

  0
  REKLAMA

  Det er en af de helt tunge spillere i den globale logistikindustri, der nu tilslutter sig platformen, der er udviklet for at digitalisere de millioner af manuelle transaktioner og papirgange, der i dag fortsat koster både meget tid og rigtig mange penge.

  Det Dubai-ejede DP World håndterede i 2019 71,2 mio. teu fra omkring 70.000 skibe.
  “Vores beslutning om at teame op med TradeLens er drevet af vores vision for intelligent logistik, der reducerer omkostninger og skaber værdi. Ved at arbejde sammen med TradeLens vil vi accelerere digitaliseringen af den globale handel,” siger Sultan Ahmed Bin Sulayem, der er formand og CEO for DP World.

  Ud over de fleste af de helt store containerrederier er TradeLens allerede integreret direkte med 110 havne og terminaler, mere end 15 landes toldmyndigheder og et stigende antal intermodale leverandører verden over.

  “Det er meget opmuntrende at se det fortsatte tilslutning til TradeLens platformen blandt globale logistik-spillere, da det hjælper kunderne i de globale forsyningskæder til at udvide og udforske fordelene ved en digital dokumentations strøm,” udtaler Vincent Clerc, CEO i Ocean and Logistics i A.P. Møller – Maersk.

  Kilde: A.P. Møller – Maersk

  (Visited 5 times, 1 visits today)