Blue Water laver rekordresultat på 192 mio.

  0
  REKLAMA

  Rekordresultatet blev bl.a. skabt på baggrund af en omsætningsfremgang på 850 mio. kr. til 6,4 mia kr.
  ”Vi er meget tilfredse med at kunne levere dette rekordresultat, som viser en meget markant fremgang på omsætning og bundlinje. Vi er især tilfredse med, at vi gennem en dedikeret indsats har formået at forbedre driften med optimering og effektivisering af vores forretning samtidig med, at vi har fastholdt høj kvalitet og kundeservice,” siger Blue Waters CEO Søren Nørgaard Thomsen. 

  Det er især selskabets aktiviteter i Energy & Projects Division, der bidrager til det flotte resultat. Her er der gang i gennemførelsen af flere store logistikkontrakter i forbindelse med udvidelsen af et oliefelt i Kazakhstan.

  Men også kerne-aktiviteter som Reefer Sea, Port Services, Wind Logistics og Marine Logistics har bidraget positivt til resultatet.

  Blue Water Shipping har fået en pæn start på 2020 med et første kvartal, der ifølge Søren Nørgaard Thomsen var foran budget og sidste års resultat.

  “Men i løbet af marts er aktivitetsniveauet faldet i dele af vores forretning, og da vi ikke kender tidshorisonten for en normalisering af verden, er vi mere forsigtige omkring dette års resultat, der ud over COVID-19 også kan blive påvirket negativt, hvis den lave oliepris fortsætter. Vi står som virksomhed robust til at håndtere den nuværende krise og de muligheder, der måtte byde sig. Vi er dog afhængige af, hvor hurtigt og i hvilket omfang erhvervslivet kommer i gang igen, og det giver en vis usikkerhed om årets resultat, som dog forventes at blive på 60-140 mio. kr,” siger Søren Nørgaard Thomsen. 

  Blue Water-koncernen beskæftiger på verdensplan ca. 1.750 ansatte på 63 kontorer.

  Kilde: Blue Water Shipping.

  (Visited 8 times, 1 visits today)