Global Risk Management skifter topchef

  0
  REKLAMA

  Efter udskiftningen på topposten, der sker 15. maj og “efter gensidig aftale”, er målet for Global Risk Management at udbygge den opnåede position og blive ved med at danne partnerskaber med globale operatører, der har behov for hjælp til at finde vej igennem de volatile energipriser, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  Ifølge Keld R. Demant, der er adm. dir. i Bunker Holding, er den nye adm. direktør for datterselskabet blevet håndplukket til opgaven. 

  “Med Peder D. Møller ved vi, at vi får en leder med stærk erfaring, som har forståelse for den fulde værdikæde i shipping- og olieindustrien. Det har været vigtigt for os at udpege en person, som også lever under værdierne i Bunker Holding-familien, og som har det fornødne købmandsskab til at løfte Global Risk Management op på næste niveau,” siger han. 

  Peder D. Møller har en kandidat i finance and accounting fra Copenhagen Business School. Før han kom til Bunker Holding, havde han flere stillinger inden for forretningsudvikling og strategi i Carlsberg. 

  Kilde: Bunker Holding.

  (Visited 12 times, 1 visits today)