Maersk klar til nye opkøb efter Q2

  0
  REKLAMA

  En stærk likviditet og en forholdsvis begrænset gæld er et godt udgangspunkt for nye opkøb, der skal styrke A.P. Møller – Maersk´s landbaserede forretning.

  “Vi er endnu mere overbevist om, at vi har den rigtige strategi med hensyn til at bygge den landbaserede forretning op omkring logistikløsninger, samtidig med at vi forbedrer marginerne og indtjening. Jeg tror, at det her vil være med til at accelerere det. Forhåbentlig vil det give nogle muligheder på den anden side af andet kvartal i forhold til opkøb,” sagde Søren Skou på et pressemøde på Esplanaden efter fremlæggelsen af kvartalsregnskabet og et driftsresultat på godt 1,5 mia. dollar, hvilket var lidt bedre en forventet.

  Og på grund af den verdensomspændende krise tror topchefen, at de mulige opkøbsemner er blevet billigere.

  “Der er ikke nogen aktiver, som ikke er blevet billigere. Lad os se, om det ikke sker. Det kan man vel forvente,” sagde Skou ifølge Børsen.

  Maersk købte tidligere i år det amerikanske logistikselskab Performance Team for 3,8 mia. kr. – og det er firmaer i samme skala, som Maersk har i kikkerten.

  Men ikke lige nu og her. Rentabilitet og cashflow skal beskyttes i indeværende kvartal, men senere kommer opkøb igen på dagsordenen.

  Læs om Maersk´s delårsrapport for 1. kvartal HER.

  Kilde: Børsen

  (Visited 2 times, 1 visits today)