Oplev livet på den gamle Dronning Ingrid

  0
  REKLAMA

  Serien i fire afsnit, der viser livet om bord både for patienter, behandlere og den øvrige besætning mens skibet ligger i Madagaskar, er tilgængelig på DR.tv til 16. maj.

  Den gamle Storebæltsfærge Dronning Ingrid blev købt af den amerikanske organsation Mercy Ships i 1999 og ombygget til verdens største civile hospitalsskib over en 8-årig periode.

  På de øverste dæk, kan der indkvarteres op til 484 besætningsmedlemmer, herunder familier, par og enkeltpersoner. Skibet har 126 kahytter, en daginstitution, en skole for alle aldersgrupper inkl. high school, et bibliotek, et møntvaskeri, et lille supermarked, en restaurant, en gymnastiksal, butikker og en doneret Starbucks café. Desuden er der værksteder, mødelokaler, og lokaler med arbejdspladser for alle back-office funktioner. Der medbringes ca. 28 køretøjer (Land Rovers), samt en række containere, med reservedele og forsyninger, oplyser Mercy Ships.

  SE serien HER

  (Visited 9 times, 1 visits today)