Carnival sejler besætninger hjem

  0
  REKLAMA

  Når overførslerne er gennemført, vil ni af krydstogtskibene sejle10.000 besætningsmedlemmer til deres hjemlande. De resterende 9 skibe vil ankre op ud for Bahamas eller Panama. Kun den mindst mulige besætning der er nødvendig for at navigere skibene, vil forblive om bord.

  Rederiets 27 krydstogtskibe havde inden coronaen brød ud en samlet besætning på 29.000. 10.000 besætningsmedlemmer har allerede forladt skibene, mens yderligere 6.000 vil blive sendt hjem med fly. Dertil kommer så de 10.000 der nu sejles hjem.

  Tilbage på de 27 krydstogtskibe vil der nu kun være en minimum-besætning på i alt 3.000.

  Hjemsendelsen af de mange besætningsmedlemmer er et forsøg på at minimere de gigantiske tab der har ramt krydstogtrederiet i coronaens kølvand.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)