Succesfuldt maritimt ambassadørbesøg

  0
  REKLAMA

  ”I er et kæmpe stort aktiv for et så globalt erhverv som os i søfarten, der ikke bare har de syv have, men hele verden som vores marked og arbejdsplads,” sagde Jacob Meldgaard, formand i Danske Rederier og CEO i TORM bl.a. i sin velkomst til ambassadører, direktører og andre shipping-interessenter.

  I grupper diskuterede ambassadørerne herefter søfartens udfordringer og muligheder med direktører fra en række af de største danske rederier.

  ”Vores dialog er ekstrem vigtig. Fordi uden den detaljerede forståelse af, hvad det egentlig er, der er vigtigt for dansk søfart – og den danske udstyrsindustri -, så er vi ikke klædt på til at varetage rollen ude på markederne,” sagde Dorte Bech Vizard, Danmarks ambassadør til Singapore,.

  De danske rederier kontrollerer verdens femte største handelsflåde og er derfor dagligt eksponeret for global konkurrence, internationale rammebetingelser og ikke mindst de udfordringer, som kan følge deraf.

  ”Skibsfarten er virkelig en international branche. To tredjedele af de danske rederiers omsætning stammer fra sejlads uden for Europa, så det er altafgørende for os, at vi ved, hvad der foregår både i EU og rundt omkring i verden. Derfor har vi stor glæde af vores tætte kontakt til det danske diplomati,” sagde Anne H. Steffensen, adm. dir. i Danske Rederier.

  Kilde: Danske Rederier

  (Visited 10 times, 1 visits today)