John Frederiksen i ny milliard handel

  0
  REKLAMA

  Købet sker vi det af John Frederiksen kontrollerede tankrederi Frontline, der finansierer købet via udstedelse af 16 millioner nye aktier med et pålydende på 8 dollar, og en kontant betaling på mellem 538 og 547 millioner dollar.

  ”Handlen bygger på vores stærke tillid til tankskibsmarkedet, og afspejler vores evne til at handle hurtigt og effektivt, med støtte fra vores største aktionær”, siger Robert Hvide Macleod, CEO i Frontline.

  Frontline overtager de 10 scrubber-udstyrede tankskibe så hurtigt som muligt, dog tidligst den 15, november og senest den 15. marts næste år. Indtil handlen er gennemført chartrer Frontline tankskibene til en pris på 23.000 dollar per dag.

  John Frederiksen er kendt for sin evne til at læse markedet hurtigere end de fleste, og handle på det.

  Redaktionen

  (Visited 2 times, 1 visits today)