Stor dansk fiskeauktion meldt til politiet

0
REKLAMA

Fødevarestyrelsen melder Danske Fiskeauktioner i Thyborøn til politiet efter kontrolbesøg

Fiskekasser placeret direkte på gulvet i auktionshallen er uhygiejnisk og ikke i orden. Det er i korte træk beskeden fra Fødevarestyrelsen til Thyborøn Fiskeauktion, og det har ført til en politianmeldelse af fiskeauktionen.

Det skriver Folkebladet Lemvig.

Fiskekasser placeret direkte på gulvet medfører, at fiskene risikerer at blive forurenet med beskidt vand fra auktionens gulv. 

Ifølge Michael Lodahl, direktør i Danske Fiskeauktioner, er arbejdsgangen i Thyborøn ikke anderledes end hos de øvrige fiskeauktioner i Danmark eller i EU, hvilket formanden for de danske fiskeauktioner, Poul Ole Nielsen, Hirtshals, giver ham ret i.

– Jeg har billeddokumentation, der viser, hvordan man også i de store, europæiske fiskerihavne anbringer fiskekasserne direkte på gulvet. Nu bliver vi politianmeldt her hjemme for at gøre det samme, siger han.

The post Stor dansk fiskeauktion meldt til politiet first appeared on FiskerBladet.

(Visited 3 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here