Seafood Danmark imponerer i årsregnskabet

0
REKLAMA

Hirtshals virksomheden Seafood Danmark A/S kommer ud af 2020 med et resultat på 60 millioner kroner. Det viser koncernens årsregnskab.

Seafood Danmark A/S kom ud af 2020 med et regnskab på 60 millioner kroner, hvilket er hele 11,9 millioner kroner bedre end året før. Samtidig måtte koncernen dog notere et fald i nettoomsætningen med 143,4 millioner kroner til 1.170 millioner kroner. Faldet skal ses i lyset af lave råvarepriser,

”Årets resultat overstiger ledelsens forventninger til resultatet ved årets begyndelse. Ledelsen anser årets resultat efter skat for meget tilfredsstillende. Resultatforbedringen skyldes dels effektiviseringer og tilpasninger i produktionen, dels har der, på trods af Covid-19, været en gunstig udvikling på koncernens væsentligste markeder,” skriver ledelsen i sin beretning i forbindelse med det gode resultat.

”Koncernen forventer et resultat efter skat i intervallet 45 millioner kroner til 55 millioner kroner for 2021. Der forventes fortsat positive synergieffekter, ligesom det forventes de i 2020 og 2021 tilkøbte datterselskaber bidrager positivt til koncernens resultat i 2021,” skriver de videre.

Seafood Danmark har i de senere år opkøbt flere selskaber, som i dag drives under en fælles paraply.

(Visited 3 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here