Endnu et krydstogtselskab åbner for vaccinerede

  0
  Virgin Voyages' krydstogtskib Scarlet Lady. Foto: Virgin Voyages
  REKLAMA

  Krydstogtselskabet Virgin Voyages er det seneste i rækken af selskaber, der nu åbner op for sommersejladser med færdigvaccinerede passagerer. Der skriver Travel+Leisure.

  Det amerikanske og relativt nyåbnede krydstogtselskab har annonceret, at det udelukkende kommer til at have færdigvaccinerede passagerer med ombord på sine skibe i fremtiden. Det samme kommer dog også til at gælde for skibenes besætning.

  “Vi er et krydstogtsselskab kun for voksne, hvilket giver os mulighed for at kunne tilbyde et stærkt kontrolleret og sikkert miljø for alle om bord,” siger selskabets CEO Tom McAplin til mediet.

  Senest var det selskabet Royal Caribbean, der meldte ud, at de ikke tillader rejser for passagerer uden fuld vaccination, og de slutter sig dermed til en i forvejen lang liste af selskaber, der så småt begynder at genåbne efter et hårdt år, der startede med et udbrud af Covid-19 ombord på skiber Diamond Princess, der blev sat i karantæne ud for Japans kyst med 2600 betalende gæster ombord.

  (Visited 98 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here