De søfarendes gode fe

  0
  REKLAMA

  Sea Health & Welfare råder i dag over en kombineret skare af velfærds- og arbejdsmiljøkonsulenter med indgående kendskab til områderne.

  ”Vi har arbejdet målrettet på at inddrive de synergieffekter som sammenlægningen medførte. Derfor arbejder alle med både velfærd og arbejdsmiljø og teambaseret, hvilket har givet os mulighed for at arbejde med alle aspekter af den søfarendes liv og problemstillinger”, siger René Andersen, direktør i Sea Health & Welfare.

  ”De fleste af os arbejder ud fra København, men vi har også to udenlandske velfærdsstationer – Rotterdam og Port Said. Der kommer mange af vores skibe forbi, og de får så besøg af vores lokale repræsentant – i Rotterdam har vi også en minibus der kan køre de søfarende ud til vores klub. Den er godt besøgt”, siger René Andersen.

  ”Dertil kommer, at vi har et meget tæt samarbejde med Danske Sømands- og Udlandskirker, som hjælper os de steder hvor de er, men vi ikke selv er til stede. Der tager de ud til skibene med aviser osv.”.

  Læs hele artiklen om Sea Health & Welfare i den nye udgave af Magasinet Maritime Danmark herunder:

  (Visited 7 times, 1 visits today)