Venstre-mand ny formand for Kolding havn

    0
    REKLAMA

    ”Jeg ser det som min opgave at skabe rum og de bedst mulige arbejdsbetingelser for Kolding Havn og havnens virksomheder,” siger den nye bestyrelsesformand.

    ”Kolding Havn er en aktiv erhvervshavn og vores services til havnens virksomheder skal fortsat være på et acceptabelt højt niveau. Samtidig skal vi som bestyrelse forholde os til den politiske virkelighed med intentionerne om at transformere erhvervshavnen til boligområde over en længere årrække. Vi vil i bestyrelsen arbejde for, at havnens virksomheder stadig får ordentlige vilkår i den mellemliggende periode – udstrækningen af perioden og takten for udbygning af boligområderne vil først blive afklaret i den videre proces.”

    Der venter bestyrelsen en række opgaver på Kolding Havn – foruden en præcisering af arbejdsvilkårene de kommende år på havnen også vigtige beslutninger om mulige investeringer samt de tidshorisonter og fortsatte forretningsmuligheder, som knytter sig dertil.

    ”Det kan synes som vanskelige arbejdsbetingelser for både havnens virksomheder, Kolding Havn og havnebestyrelsen, men jeg har en tro på, at vi kan få fornuftige arbejdsvilkår ud af det,” siger den nye formand.

    Kilde: Kolding Havn

    (Visited 11 times, 1 visits today)