Endnu et stort narkofund i Hamborg

  0
  REKLAMA

  ”Under et kontrolbesøg om bord på et containerskib er det lykkedes toldere at gøre endnu et stort narkofund”, siger Oliver Bachmann, talsmand for hovedtoldkontoret i Hamborg.

  ”Containeren med tobak var lastet i Rio Grande og bestemt for Antwerpen. Kokainens renhed er meget høj, og vi vurderer at narkoen på gadeplan ville have en værdi af 350 millioner euro” (2,6 milliarder kroner).

  Fundet kommer efter, at tyske toldere for to uger siden beslaglagde 4,5 tons narko skjult i 211 sportstasker, der var gemt i en container på et containerskib i Hamborg Havn. Narkoen havde på gadeplan en værdi på 7,5 milliarder kroner.

  Den 18. juni beslaglagde amerikanske myndigheder i Philadelphia 15 tons kokain skjult i syv containere på containerskibet MSC Gayane. Kokainen havde en værdi på en milliard dollar på gadeplan i USA.

  I sidste uge beslaglagde britiske myndigheder i Felixstowe 398 kilo heroin gemt i en container bestemt for Antwerpen.

  Redaktionen

  (Visited 9 times, 1 visits today)