Nu går uddybningen af Elben endelig i gang

  0
  REKLAMA

  ”Hamborg Havn bliver mere attraktiv”, siger Maximilian Rothkopf, COO i containerrederiet Hapag-Lloyd, der har Hamborg som hjemhavn og er havnens største kunde.

  ”Når uddybningen er færdig, vil verdens største containerskibe være i stand til at anløbe Havborg Havn, stort set uden nogen restriktioner, siger Maximilian Rothkopf.

  I dag er det allerede muligt for selv de største containerskibe at anløbe Hamborg, men tidevand, vandstand og smalle passager indebærer, at skibene ikke altid kan være sikker på at kunne anløbe og forlade havnen når de ønsker.

  Hopper dredger’en Scheldt River, der ses på billedet over artiklen, er allerede gået i gang med uddybningsarbejdet der indebærer, at containerskibe med en dybgang på 13,5 – og med 14,5 meter når tidevandet er på sit højeste – kan passere Elben.

  Redaktionen

  (Visited 7 times, 1 visits today)