Donation skal sikre bedre forhold i Aalborg

  0
  REKLAMA

  “Det betyder utrolig meget, at vi med uddelingen har mulighed for at videreudvikle på velfærdsydelserne for sømændene. Det har længe været et ønske at kunne give dem endnu bedre forhold, når de er i Aalborg, og nu får vi blandt andet mulighed for at aktivere dem fysisk, når de er i havn,” siger Bo Kikkenborg, der er hoteldirektør på KOMPAS Hotel Aalborg og leder hos Seaman Aalborg.

  Donationen skal blandt andet gå til indkøb af cykler, som skal gøre det nemmere for sømændene at transportere sig rundt i Aalborg og Nørresundby. Derudover skal der være mulighed for at tage på forskellige udflugter, når sømændene gør ophold på land. Sidst men ikke mindst ønsker Seaman Aalborg at lette sømændenes kontakt med familie og venner via gratis data til sømændene i tre år.

  Donationen på 200.000 kommer fra Hedegaard Agro og Aalborg Havn.

  (Visited 6 times, 1 visits today)