Medical Office søger medhjælper

0
Foto: Danske Rederier.
REKLAMA

Danske Rederier og Medical Office leder efter en medhjælper, der de kommende måneder vil skulle håndtere laboratorieprøver for medlemmerne.

Er du struktureret i dit arbejde, forstår du at begå dig i et laboratoriemiljø, og forstår du vigtigheden af korrekt behandling af prøvesvar etc., så har Danske Rederier og Medical Office et midlertidigt job til dig.

Medical Office er en lille privat lægeklinik i hjertet af København, som i forbindelse med udvidelse af sine aktiviteter søger en medhjælper til at håndtere laboratorieprøver for sine medlemmer. Der ledes efter en struktureret person til selvstændigt arbejde i et helt nyt laboratorium.

Det forventes, at man som ansøger er:

  • Struktureret
  • Fleksibel
  • Har et godt overblik og et godt humør.

Din profil:

Du kan være under uddannelse til fx sygeplejerske, til laborant, eller andet naturfagligt. Uddannelsesprofilen er ikke det vigtigste, bare du kan sætte dig ind i vigtigheden af at håndtere test og svar herpå i et laboritoriemiljø. Både dansk- og engelsk-talende kan søge. 

Arbejdstid og tiltrædelse

Hverdage mellem kl 13.30 og ca. kl. 17.00. Stillingen kan eventuelt deles mellem flere medarbejdere.

Tiltrædelse snarest. Stillingen er tidsbegrænset 2-3 måneder med mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysning kan ske ved henvendelse til læge Mette Gabriel på telefon efter kl. 14.00 på hverdage: T: 33 48 92 65.

Send ansøgning til

Send ansøgning med CV og relevante bilag på mail HR@danishshipping.dk hurtigst muligt og senest søndag den 28. februar 2021, da tiltrædelse er hurtigst muligt og efter samtale. Du skal i emnefeltet på mailen angive ”Medhjælp – Medical Office”.

Medcial Office

Medical Office har mere end 100 års erfaring i at servicere internationale og maritime klienter med helbredsundersøgelser, lægekonsultationer, medicinsk rådgivning og vaccinationer.

Medical Office ligger i Amaliegade 33D, 1256 København K. https://medicaloffice.dk/

(Visited 65 times, 1 visits today)

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar!
Skriv dit navn her