Kaotisk Fiskerikommission forventes klar med anbefalinger inden nytår

0
REKLAMA

Efter længere tids dødvand i sagen om Fiskerikommissionen ser det nu alligevel ud til, at deres anbefalinger om fremtiden for dansk fiskeri bliver klar inden nytår.

Først skulle den være klar inden nytår. Så blev den fremrykket til slutningen af oktober. Så gik formanden af og siden september har parolen lydt, at ‘Fiskerikommissionens anbefalinger har været forsinket på ubestemt tid’.

Nu har sagen så taget endnu en drejning, efter Fødevareministeriet i et skriftligt svar til det politiske medie Altinget nu oplyser, at Fiskerikommissionen forventes at have anbefalingerne klar inden årsskiftet.

Læs også: Fiskebranchen ser frem til samarbejdet med Fiskerikommissionen

Fiskerikommissionen blev allerede i midten af 2022 nedsat af daværende fiskeriminister Rasmus Prehn (S) med den tidligere justitsminister Lars Barfoed i spidsen. Han trådte dog tilbage fra posten som kommissionsformand i slutningen af september, da han så det uforeneligt med hans nye kandidatur til Europaparlamentet for Moderaterne.

Siden da har kommissionen officielt været uden formand, men nu ser det altså alligevel ud til, at den bliver klar med sine anbefalinger om fremtiden for dansk fiskeri.

The post Kaotisk Fiskerikommission forventes klar med anbefalinger inden nytår first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here