Fiskeristyrelsen inviterer til infomøde om brexit-støtteordninger

0
REKLAMA

Fiskeristyrelsen inviterer til informationsmøde om brexit-støtteordninger målrettet fiskeriet fredag den 7. oktober 2022.

Den 15. september åbnede Fiskeristyrelsen de første brexit-støtteordninger ’Støtte til ophugning eller permanent ombygning af fiskefartøjer til andre formål end fiskeri, som følge af brexit’ og ’Kompensation for indkomsttab i første kvartal af 2021’, og nu inviterer styrelsen så til informationsmøde om støtteordningerne.

Ved informationsmødet står Fiskeristyrelsen til rådighed, ligesom der er mulighed for at få svar på spørgsmål om ansøgningsskema, prioritering mellem ordninger mv.

Informationsmødet finder sted 10.00-12.00 i Tinghallen i BDO Lounge nr. 4 i Viborg, ligesom det også er muligt at tilgå mødet virtuelt via et link.

Tilmelding til virtuel hhv. fysisk deltagelse skal ske via mail til mail@fiskeristyrelsen.dk senest torsdag den 6. oktober klokken 12.00.

Mailen skal indeholde information om navn på deltager, og oplysning omkring, hvorvidt der deltages fysisk eller virtuelt.

Tilmeldte, der har angivet i tilmeldingen, at de deltager virtuelt, vil modtage link per mail inden mødets afholdelse.

The post Fiskeristyrelsen inviterer til infomøde om brexit-støtteordninger first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here