Melder sin afgang – Direktør hos Port of Aalborg fratræder

0
REKLAMA

Port of Aalborg skal senest med virkning fra april 2023 have ny administrerende direktør, da den nuværende mand i stillingen, Claus Kim Holstein, ønsker at fratræde sin stilling.

Port of Aalborg skal have ny administrerende direktør. Det står klart efter, at nuværende direktør Claus Kim Holstein har meddelt bestyrelsen i Port of Aalborg, at han ønsker at fratræde senest til udgangen af marts 2023.

Bestyrelsen har taget beslutningen til efterretning og igangsætter nu arbejdet med at finde en egnet afløser.

“Claus har på energisk og visionær vis stået i spidsen for havnens udvikling i mere end 15 år. Han har spillet en vigtig rolle i Port of Aalborgs omstilling fra en traditionel havnevirksomhed til en moderne indlandshavn med blikket rettet mod både vand og bagland, et omfattende logistiksetup og et skarpt fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Han har således dygtigt sikret, at Port of Aalborg er kommet på landkortet, når vigtige virksomheder har skullet placere deres aktiviteter. Nu ønsker Claus at dedikere sin tid til familievirksomheden, og det har vi naturligvis fuld respekt for,” lyder det fra bestyrelsesformand hos Port of Aalborg, Lasse Frimand Jensen.

“Vi indleder nu arbejdet med at finde den rette profil, der i samarbejde med bestyrelsen og de mange dygtige medarbejdere skal fortsætte realiseringen af vores ambitiøse udviklingsstrategi, der blandt andet indebærer investeringer for op imod to milliarder kroner, en målsætning om at tiltrække 10-15 store virksomheder samt skabe 5.000 jobs i Aalborg Kommune frem mod 2030,” siger han.

Port of Aalborg er med Claus Holstein ved roret vokset markant. Omsætningen er steget fra 86 millioner kroner i 2006 til 239 millioner kroner i seneste regnskabsår. I samme periode er havnens indtjening mere end tredoblet.

Rekrutteringen af den nye administrerende direktør varetages af Torben Abildgaard fra Curia Management.

The post Melder sin afgang – Direktør hos Port of Aalborg fratræder first appeared on FiskerBladet.

(Visited 8 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here