Vicedirektør og driftschef er konstitueret som ny havnedirektør

0
REKLAMA

Hanstholm Havns bestyrelse traf tirsdag beslutning om at indsætte havnens driftschef Søren Zohnesen som konstitueret havnedirektør. Det sker som følge af Nils Skebys beslutning om at stoppe som havnedirektør ved Hanstholm Havn.

Da bestyrelsen for Hanstholm Havn var samlet til bestyrelsesmøde tirsdag den 3. maj, gennemførte de ikke alene en bestyrelseskonstituering med tidligere DI-branchedirektør Michael Svane som ny havneformand, men valgte samtidig at konstituere en havnedirektør. Den nye havnedirektør er Søren Zohnesen – et kendt ansigt fra havnens organisation, som afløser Nils Skeby, der har besiddet posten som direktør for Hanstholm Havn fra august 2020 til april 2022.

Søren Zohnesen er 42 år og har været ansat ved Hanstholm Havn siden 2014. Her har han i en årrække fungeret som havnevagt, indtil han i 2020 tiltrådte en stilling som vicedirektør og driftschef.

Læs også: Havnedirektør trækker stikket i Hanstholm Havn

Valget om at indsætte Søren Zohnesen som havnedirektør skyldes ifølge havnens nye bestyrelsesformand, at der er behov for at skabe ro omkring havnen.

“Det er vigtigt for mig og den øvrige bestyrelse, at der kommer ro omkring vores havn. Vi har derfor kikket indad og vurderet, at vi med Søren får en person, som kender havnen, medarbejdere, kunderne og øvrige samarbejdspartnere rigtig godt. Søren og jeg vil have et tæt parløb for at sikre, at vi får et solidt fundament for Hanstholm Havn,” lyder det fra havneformand Michael Svane.

Den nyindsatte havnedirektør ser frem til et nært samarbejde med bestyrelsen om at drive havnens videre udvikling.

Læs også: Forsøger igen – Her er Hanstholm Havns nye bestyrelsesformand

“Jeg er helt enig med havnens bestyrelse i, at det er vigtigt at få skabt noget ro og er derfor meget glad for den udviste tillid til varetagelse af posten som havnedirektør. Jeg har et nært kendskab til Hanstholm Havn og ser frem til at stå i spidsen for havnen over den kommende tid – i et nært samarbejde med såvel havnens bestyrelse som den øvrige organisation for at sikre den bedst mulige videreudvikling af havnen,” siger Søren Zohnesen.

Konstitueringen af Søren Zohnesen som havnedirektør gælder “indtil videre”, lyder det fra Hanstholm Havn.

Konstitueret havnedirektør Søren Zohnesen. Foto: Hanstholm Havn

The post Vicedirektør og driftschef er konstitueret som ny havnedirektør first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here