Se den her: Danmarks nyeste isbryder

  0
  default
  REKLAMA

  Den anden skandinaviske isbryderbåd designet af Robert Allan Ltd. er blevet leveret til sin ejer, Svitzer Europe. Det skriver skibsingeniøren Robert Allan Ltd. i en pressemeddelelse.

  Svitzer Embla er en 30 meter lang og bygget af Med Marine og Eregli Shipyards i Tyrkiet ved Sortehavskysten. Embla, som ifølge nordisk mytologi var den “første kvinde”, er navnet på den første i serien af ​​to isbrydere, der er beregnet til at hjælpe skibe året rundt i de skandinaviske havne.

  Svitzer Embla er et unikt design fra skibsingeniørenfirmaet Robert Allan Ltd. med et enkelt spil til bugsering både fremad og bagud.

  Svitzer-emblemet hører til TundRA-serien af ​​Robert Allan Ltd. og er blevet udpeget som en TundRA 3000. TundRA-serien af ​​slæbebåddesign er specielt udviklet til operationer i et komplet udvalg af isforhold og er unikt designet til hver specifik isklasse og sæt af driftsforhold.

  (Visited 467 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here