Biden udnævner første kvindelige fire-stjernede admiral

0
REKLAMA

USA har fået sin første kvindelige fire-stjernede admiral efter præsident Joe Biden har udnævn viceadmiral Linda Fagan til kystvagtens højeste rang. Det oplyser det amerikanske indenrigsministerium.

Præsident Joe Biden har udnævnt viceadmiral Linda Fagan til rollen som vicekommandant, hvilket gør hende til den første kvinde i tjenestens historie, der opnår titlen som firestjernet admiral.

”Jeg er glad for, at præsident Biden har udnævnt viceadmiral Linda Fagan til vicekommandant for USA’s kystvagt,” siger Alejandro Mayorkas, Secretary of Homeland Security, i en pressemeddelelse.

”Hun er en fremragende leder, der som 32. vicekommandant, vil guide kystvagten på et tidspunkt, hvor dens mission om at sikre vores maritime grænser, havne og vandveje aldrig har været vigtigere,” siger Alejandro Mayorkas.

Linda Fagan har gjort tjeneste på alle syv kontinenter, ligesom hun også har en Bachelor i Marine Science fra the U.S. Coast Guard Academy, en Master i Marine Affairs fra University of Washington, og en Master i National Resource Strategy fra the Industrial College of the Armed Forces.

(Visited 64 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here