Maersk Drilling skal bore ud for Norge

  0
  Maersk Integrator. Foto Maersk Drilling
  REKLAMA

  Lavemissionsriggen Maersk Integrator skal på borearbejde for Aker BP ud for Norge. Der skriver Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

  Maersk Drilling har sikret sig en ekstra kontrakt med det norske selskab Aker BP. I direkte fortsættelse af riggens tidligere bebudede arbejdsområde vil Maersk Integrator bore en efterforskningsbrønd til Aker BP offshore Norge. Kontrakten forventes at begynde i december 2021 med en anslået varighed på 36 dage. Kontraktværdien lyder på cirka 9,6 millioner dollar. Kontrakten inkluderer desuden muligheden for yderligere arbejde.

  Jack-up-riggen afsluttede for nylig en række opgraderinger, der gør den til en miljøvenlig hybrid rig med lav emission. I den første driftsmåned med identiske opgraderinger registrerede søsterriggen Maersk Intrepid et meget lovende indledende datapunkt for at reducere brændstofforbruget og CO2-emissioner med cirka 25 procent.

  “Vi er glade for at tilføje dette ekstra arbejdsområde til Maersk Integrator, som vil give mulighed for at bevise, at vores samarbejdsmodel med Aker BP og Halliburton også kan anvendes til efterforskningsarbejde, hvilket forventes at resultere i betydelige effektivitetsgevinster og emissionsreduktioner,” siger COO Morten Kelstrup fra Maersk Drilling.

  Maersk Integrator er designet til helårsdrift i Nordsøen og med hybridopgraderinger med lav emission. Riggen opererer i øjeblikket for Aker BP offshore Norge.

  (Visited 57 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here