Ny kommerciel direktør til Maersk Supply Service

0
Jonas Munch Agerskov. Foto Maersk Supply Service
REKLAMA

Fra 1. maj 2021 overtager Jonas Munch Agerskov, nuværende chef for vedvarende energi i Maersk Supply Service, rollen som Chief Commercial Officer. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Jonas Munch Agerskov har været i Maersk Supply Service siden 2012 i forskellige roller, senest som Chief Strategy Officer og Head of Renewables. Han har været medvirkende til at etablere flere af de nylige strategiske partnerskaber, såsom støtte fra den havrensende nonprofitorganisation The Ocean Cleanup og samarbejdet med Ørsted om at teste et offshore-opladningsbøjekoncept.

”Med Jonas får Maersk Supply Service en CCO, der kender virksomheden indefra og kan bringe nye øjne til vores kommercielle afdeling. Han har demonstreret, at han er fremragende til at opbygge stærke partnerskaber og opfange tendenser i branchen. Mange af vores nøglekunder ekspanderer til offshore vedvarende industrier, så med Jonas i spidsen for nogle af vores vigtigste vedvarende energiprojekter og vores kommercielle afdeling er jeg overbevist om, at vi kan styrke synergier, der fremskynder vores grønne overgang og understøtter vores kunders rejse,” siger CEO Steen S. Karstensen.

”Det er centralt for vores strategi i Maersk Supply Service altid at søge efter nye måder at øge den værdi, vi tilføjer til vores kunders langsigtede succes. Med vores løsninger, udvidelse til vedvarende industrier og dekarboniseringsindsats har vi et endnu stærkere værdigrundlag, der stemmer overens med mange af vores nøglekunders agenda. Jeg ser frem til fortsat at tilbyde sikker og effektiv drift og uddybe vores mange gode kundeforhold,” siger Jonas Munch Agerskov.

Carsten Gram Haagensen, som har besluttet at forfølge en karriere uden for den maritime industri, har været i Mærsk siden 2006 og fra december 2016 som CCO for Maersk Supply Service, hvor han har spillet en nøglerolle i at øge kundefokus.

”Jeg vil gerne takke Carsten for det engagement og den lidenskab, han har bidraget med i den kommercielle organisation over hele verden. Han har været en vigtig del af den strategiske ændring, som vi har gennemgået de sidste fire år, og Maersk Supply Service har nu et stærkere kundefokus i hele vores organisation. Jeg ønsker Carsten held og lykke med sine nye projekter,”siger Karstensen.

Jonas Munch Agerskov vil være en del af Senior Management Team og rapportere til CEO Steen S. Karstensen.

(Visited 56 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here