Norsk skibsmalingsleverandør ekspanderer i Danmark

  0
  Kurt Sonne Kristensen er nyansat Country Manager i Westing Danmark. Foto: Westing
  REKLAMA

  Den norske leverandør af skibs- og undustrimaling til rederier og skibsværftindustrien, Westing, sigter nu mod det danske marked. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  Westing har næsten 40 års erfaring som leverandør af skibs- og industri maling til rederier og skibsværftindustrien i Norge, og i de senere år har Westing bevæget sig højere op ad listen som en af markedets store leverandører, og nu sigter virksomheden mod det danske marked for yderligere vækst og ekspansion.

  Derfor har Westing ansat Kurt Sonne Kristensen som ny Country Manager, og han kommer blandt andet med 17 års erfaring som salgschef fra Jotun.

  ”Jeg ser frem til at varetage Westings etablering på det danske marked. Målet er at fortsætte den gode kultur, der er Westings varemærke i Norge. Det skal være let for vores kunder at handle med os; Let tilgængelighed, hurtige svartider, service og hurtig levering, siger Kristensen, der har en stærk overbevisning om, at også det danske marked vil sætte pris på Westing-konceptet,” siger Kurt Sonne Kristensen.

  Westings daglige leder, Sigurd Teige, ser ligeledes frem til at komme i gang med etableringen i Danmark.

  ”Westing har i en årrække været involveret i leverancer og inspektioner hos danske skibsværfter og rederier, så noget af kundegrundlaget er der allerede. Potentialet er bestemt stort, og med Kurts solide erfaring, baggrund og netværk ser vi frem til at være aktive og synlige på det danske marked,” siger Teige.

  (Visited 47 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here