Maersk Drilling sikrer sig fire-brøndskontrakt i Brasilien

  0
  Maersk Developer. Foto Maersk Drilling
  REKLAMA

  Maersk Drilling har sikret sig en kontrakt med Karoon Energy Ltd for riggen Mærsk Developer, der skal arbejde på fire brønde i Baúna-feltet ud for Brasilien. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  Maersk Drilling har fået tildelt en kontrakt med Karoon Energy Ltd for den halvt nedsænkbare rig Mærsk Developer til at udføre indgreb på fire brønde i Baúna-feltet offshore Brasilien.

  Kontrakten forventes at begynde i første halvdel af 2022 med en fast varighed på 110 dage. Værdien af ​​kontrakten er cirka 34 millioner dollar Inklusiv rigmodifikationer og et mobiliseringsgebyr. Kontrakten indeholder muligheder for at tilføje op til 150 dages borearbejde på Patola- og Neon-felterne.

  ”Vi er glade for at indgå denne kontrakt med en ny kunde i form af Karoon, som også vil se en af ​​vores borerigge, der opererer offshore Brasilien for første gang nogensinde. Vi ser frem til at komme ind på dette store offshore-marked og til at arbejde tæt sammen med Karoon-teamet om en sikker og effektiv levering af workoveren i Baúna og den potentielle udvikling af Patola, ”siger COO Morten Kelstrup fra Maersk Drilling.

  Mærsk Developer er en DSS-21 søjlestabiliseret dynamisk placeret halvt nedsænket rig, der er i stand til at operere i vanddybder op til 10.000 fod. Den blev leveret i 2009 og opererer i øjeblikket ud for kysten af Surinam.

  (Visited 46 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here