Sejlmagervirksomhed konkurs efter 161 år

  0
  Foto Chas Mortensen
  REKLAMA

  Den randrusianske sejlmagervirksomhed Chas Mortensen, der blev grundlagt i 1860, er gået konkurs. Det skriver Randers Amtsavis.

  Efter 161 år som sejlmagervirksomhed måtte Chas Mortensen i Randers den 29. marts lukke dørene endeligt. Den dag blev virksomheden taget under konkursbehandling af Retten i Randers efter at være blevet begæret konkurs 2. februar.

  Chas Mortensen startede oprindeligt som sejlmagervirksomhed med den maritime sektor som den primære målgruppe, men med tidens løb blev forretningen udvidet til at inkludere produktion af lastbilpresenninger og telte.

  Årsagen til konkursen skal findes i svigtende omsætning over længere tid.

  ”Det er en gammel virksomhed, som har kørt efter gamle traditioner og ikke rigtig har fulgt med tiden. Den har ganske enkelt ikke været konkurrencedygtig på markedet, og det er rigtig ærgerligt, for der er ingen tvivl om, at der er leveret kvalitet. Håndværket har været i orden,” siger advokat Ole Husum, der er kurator i boet, til avisen.

  (Visited 320 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here