Flotte fotos: Ny dansk færge tager form i Filippinerne

  0
  Express 5. Foto: Bornholmslinjen
  REKLAMA

  Nogle af de første, og største, skrog-units er begyndt at blive samlet på Bornholmslinjens nye hurtigfærge, Express 5. Se de flotte billeder af byggeriet her og få en virtuel tur gennem maskinrummet.

  Arbejdet med at bygge verdens største katamaranfærge målt på passagerer og biler er i fuld gang i Filippinerne. På Austal-værftet i Cebu er de lige nu nemlig ved at bygge skroget på Express 5, der i 2022 skal indsættes på ruten mellem Rønne og Ystad for rederiet Bornholmslinjen. Det skriver PR- og kommunikationschef i Bornholmslinjen Jesper Maack i en pressemeddelelse.

  ”Nogle af de første, og største, skrog-units til hurtigfærgen er begyndt at blive samlet. Det foregår i hallen Bay 10 på værftet i Filipinerne, hvor hele færgen skal bygges,” lyder det blandt andet.

  Express 5 vil få plads til 1610 passagerer og 451 biler, hvilket er mere end nogen anden hurtigfærge i verden, og skal efter planen indsættes i foråret 2022.

  Foto: Bornholmslinjen
  Tegning: Bornholmslinjen

  I videoen kan du få en virtuel tur gennem maskinrummet på Express 5

  (Visited 570 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here