Én person død og 12 savnet efter skibsforlis ved Louisiana

  0
  Foto: Den amerikanske kystvagt (USCG)
  REKLAMA

  En person er død, mens 12 andre er savnet, efter at et større skib sank tirsdag i Den Mexicanske Golf ud for den amerikanse stat Louisiana på USA’s sydkyst. Det melder den amerikanske kystvagt (USCG).

  Den amerikanske kystvagt fortsætter eftersøgnings- og redningsaktionen i Den Mexicanske Golf, efter et skibsforlis tirsdag. Én person er allerede bekræftet omkommet, mens 12 besætningsmedlemmer fortsat er savnede, og den amerikanske kystvagt har bedt alle skibe i området om at hjælpe til med at søge i området cirka 8 kilometer syd for Port Fourchon, Louisiana.

  Det 39 meter lange platformskib Seacor Power, der sejler under amerikansk flag, forlod havnen i Louisiana kort efter middag den 13. april med en besætning på 19 mand, løb ind i en pludselig storm med hård vind.

  Den amerikanske kystvagt modtog en EPIRB-meddelelse fra Seacor Power kokken 16:00, og første redningsfartøj ankom til stedet inden for 30 minutter og var i stand til at redde en person fra vandet.

  To fartøjer fra den amerikanske kystvagt, mindre reaktionsskibe, en helikopter og et Ocean Sentry-fly fortsætter alle søgningen sammen med flere private fartøjer.

  Se mere om hvor skibet var på vej hen og hvor langt kystvagten er i arbejdet i videoen her

  (Visited 347 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here