Største græske skibsreder død efter hjerteanfald

0
John Angelikousis. Foto: Lloyds.
REKLAMA

Grækenlands største skibsreder i dwt-klassen, John Angelicoussis, døde lørdag på et hospital i Athen. Det sker efter han for knap tre uger siden fik et alvorligt hjerteanfald.

Den 72-årige stormand overtog Angelicoussis Shipping Group i 1989 efter hans fars død og voksede den til en af ​​verdens største søfartsorganisationer. Angelicoussis datter, Maria, der har fungeret administrerende direktør i de sidste tre uger, vil nu overtage tøjlerne i virksomheden på fuld tid.

Grækenlands premierminister Kyriakos Mitsotakis hyldede Angelicoussis arv og hyldede hans bidrag til den nationale maritime industri samt mange nylige donationer i landets kamp mod coronavirus. Grækenlands skibsfartsminister, Ioannis Plakiotakis, hyldede ligeledes Angelicoussis som en “stor græker”.

Angelicoussiss begravelse er planlagt til mandag. Hans familie har ikke bedt om nogen blomster eller kranse og i stedet om donationer til Nikaia hospitalet, en institution i Piraeus, som han støttede i mange år.

(Visited 242 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here