Dansk logistikvirksomhed opkøber spansk konkurrent

  0
  Lars Syberg, Group CCO (t.v), Agustin Rubio, CEO, Grupo Contenosa og Raimundo Oujo, CEO, SGL Spain. Foto Scan Global Logistics
  REKLAMA

  Den danske speditør Scan Global Logistics fortsætter væksten og køber endnu en virksomhed. Denne gang et spansk familieejet selskab. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

  Danske Scan Global Logistics Group (SGL Group) har underskrevet en endelig aftale om at erhverve den spansk familieejede logistiktjenesteudbyder Grupo Contenosa. SGL Spain og Grupo Contenosa, der går sammen, bliver en betydelig spiller på det spanske speditørmarked.

  Grupo Contenosa har vokset og udvidet sine tjenester i 43 år, og ejer Augustin Rubio er sikker på, at det nye hvorfor det nye samarbejde vil føre til mere vækst og bringe virksomheden ind i fremtiden.

  “At blive en del af SGL-familien giver os global dækning, forbedrer vores forhandlingskraft og giver os mulighed for at tilføje mere værdi til vores kunder ved at få adgang til internationale logistikløsninger. Kombinationen af ​​vores virksomheders DNA’er forbedrer vores færdigheder og kampånd for at forbedre vores kunde service. Det er på tide at gå sammen og flette synergier for at tilbyde det bedste af os,” siger Augustin Rubio.

  “Med overtagelsen får vi adgang til nye rentable nichemarkeder og øger vores tilstedeværelse i nuværende SGL-tilbud. Vigtigst af alt vil det bringe yderligere menneskelig kapital til et kerne-SGL-land. Vi er meget glade for at byde vores nye kolleger og kunder velkommen ind i vores familie,” siger koncernchef for SGL Group, Allan Melgaard.

  På trods af den globale pandemi har Scan Global Logistics været tro mod sin ekspansive rejse ved at komme ind på nye markeder i Polen, Tjekkiet, Mexico, Peru og Myanmar. Ved denne seneste overtagelse vil virksomheden udvide sit netværk og tilstedeværelse i Spanien og Mexico.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here