Shippingfirma får ny direktør

0
Bjarke West Pedersen. Foto: A. Henriksen Shipping A/S
REKLAMA

Den nordsjællandske shippingvirksomhed A. Henriksen Shipping A/S har udpeget Bjarke West Pedersen som ny administrerende direktør. Det skriver Sjællandske Medier.

47 årige Bjarke West Pedersen, der som general manager operations har været ansvarlig for driften i A. Henriksen Shipping A/S siden december 2019, tager over som ny administrerende direktør efter Teddy Folmer, der er fratrådt efter fem år i virksomheden.

“Vi beskæftiger i dag 47 ansatte på terminalerne i Hundested og Frederiksværk og er overbeviste om, at Bjarke West Pedersen er den rigtige mand til at lede, udvikle og styrke vores aktiviteter. Bjarke har en stærk ledelsesmæssig baggrund og det rigtige kundefokus, så jeg er meget glad for, at Bjarke har sagt ja til at påtage sig denne opgave,” siger bestyrelsesformand Bernd Petersen om den nye direktør.

Før sin indtræden i A. Henriksen Shipping A/S har Bjarke West Pedersen bestridt en række ledelsesposter indenfor transport og logistik hos DanPilot, DB Schenker, Arriva og Falck.

(Visited 132 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here