Kriseramt værft modtager ny stor ordre

  0
  Illustration: Meyer Werft
  REKLAMA

  Det nordtyske værft Meyer Werft har modtaget den første ordre på et krydstogtskib siden Covid-19 pandemiens udbrud. Det oplyser værftet i en pressemeddelelse.

  Meyer Werft skal stå for bygningen af et nyt krydstogtskib til japanske NYK Cruises. De har nemlig bestilt et skib, der skal drives af flydende naturgas og blandt andet blive udstyret med et air-conditioning-system, der er tilpasset efter pandemien og er udstyret med kontaktfri betjening.

  “Dette er et vigtigt skridt i forhold til at sikre Papenburg-sitet. Nye ordrer er absolut nødvendige for vores nuværende planer for fremtiden med enormt vigtige besparelser og mange ande forskellige tiltag,” siger administrerende direktør ved Meyer Werft, Jan Meyer.

  Det nye krydstogtskib skal være 229 meter langt og have plads til 744 passagerer og op til 470 besætningsmedlemmer.

  (Visited 145 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here