Ændringer i A.P. Møller Fondens bestyrelse

0
A.P. Møller Fondens bestyrelseslokale. Foto: A.P. Møller Fonden
REKLAMA

Efter fire år som medlem af A.P. Møller Fondens bestyrelse er Johan Uggla nu nu fortid. I stedet indtræder Birgitte Possing. Det skriver fonden i en pressemeddelelse.

Birgitte Possing indtrådte pr. 26. marts 2021 i bestyrelsen for A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, mens Johan Uggla samme dato udtrådte af bestyrelsen efter fire år på posten.

”Jeg vil gerne takke Johan Uggla for en stor og vigtig indsats i Fonden. Johan har ikke mindst bidraget til udvikling af Danmark gennem projekter inden for det sociale område og uddannelse ligesom til betydningsfulde donationer som restaurering af Hammershus, bygningen af Mærsk-Tårnet samt etablering af Operaparken og Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping. Samtidig byder vi Birgitte Possing velkommen. Birgitte Possing vil med sin kulturhistoriske forskningsbaggrund og ledelseserfaring i høj grad styrke bestyrelsens humanistiske kompetencer,” siger formand for A.P. Møller Fonden Ane M.M. Uggla.

Birgitte Possing er professor emerita, dr.phil., selvstændig forfatter, rådgiver og foredragsholder. Der udover har hun mange års erfaring fra forskningens verden fra blandt andet Aarhus og Københavns Universiteter, Danmarks Lærerhøjskole, Det Kgl. Bibliotek, Nationalmuseet, Rigsarkivet og Danmarks Humanistiske Forskningscenter.

Bestyrelsen for A.P. Møller Fonden er nu:

Formand Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla

Lars-Erik Brenøe

Claus V. Hemmingsen

Alette Mærsk Mc-Kinney Sørensen

Birgitte Possing

(Visited 404 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here