Tobakskuponer forsvinder fra dansk færge

  0
  Fremover vil billetten kunne bruges i stedet for den tobakskupon, som nu forsvinder. Reglerne for at handle ændres der ikke på. Foto: Molslinjen
  REKLAMA

  Fra onsdag middag får rejsende med Bornholmslinjen ikke længere en tobakskupon printet sammen med deres billet. Ny lovgivning betyder, at kuponerne, som var indført for at SKAT kunne kontrollere salg om bord på færgerne, forsvinder. Det skriver Molslinjen I en pressemeddelelse.

  Forbrugerombudsmanden sendte den 3. marts 2021 en pressemeddelelse, hvor tobakskuponer brugt af en række færgerederier blev betegnet som reklame.

  Læs også: Færgeselskabers uddeling af tobakskuponer er ulovlig

  Kuponerne blev i sin tid indført, for at SKAT kunne kontrollere det lovlige salg af tobak på færgerne hos Bornholmslinjen, Scandlines og ForSea.

  Fristen for at udfase tobakskuponerne er den 1. april 2021, og derfor forsvinder tobakskuponerne fra Bornholmslinjens automater fra onsdag middag den 31. marts. Herefter vil det være de rejsendes billet/boardingkort, som stemples ved køb af tobak i svensk farvand.

  Den ordning er nu godkendt af SKAT efter møder mellem færgerederierne, Danske Rederier, Sundhedsministeriet og Toldstyrelsen.

  (Visited 133 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here