Navneet Kapoor tiltræder i bestyrelsen hos A. P. Møller – Maersk

0
Navneet Kapoor. Foto: A.P. Møller - Maersk
REKLAMA

Bestyrelsen for AP Møller – Mærsk har besluttet at udnævne Chief Technology & Information Officer (CTIO) Navneet Kapoor til nyt medlem med virkning fra 1. april 2021. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

A.P.Moller – Maersk er midt i en multidimensionel digital transformation, der sigter mod at opbygge en ny teknologiplatform, der tilbyder nye digitale produkter til vores kunder understøttet af standardiseret og automatiseret behandling på tværs af virksomheden, og som CTIO leder Navneet Kapoor bestræbelserne på at opbygge konkurrencemæssige fordele fra teknologi, et centralt element i virksomhedens strategi.

”Teknologi er i dag missionskritisk for A.P. Møller – Mærsk og for vores transformation. For at få succes investerer vi i moderne teknologiplatforme med ’end-to-end’ standardiserede kerneprocesser. Navneet Kapoor har gjort et fremragende stykke arbejde med at fremskynde denne dagsorden, siden han tiltrådte stillingen som CTIO sidste år og bringer unikke og kritiske perspektiver til vores forretningstransformation,” siger Søren Skou, administrerende direktør for A.P. Moller – Maersk.

Udnævnelsen er både en anerkendelse af den rolle, som teknologi spiller for omdannelsen af ​​AP Møller – Mærsk og Navneet Kapoors strategiske lederskabskapacitet.

Bestyrelsen vil herefter bestå af:

  • Søren Skou, CEO of A.P. Moller – Maersk
  • Patrick Jany, CFO of A.P. Moller – Maersk
  • Henriette Hallberg Thygesen, Executive Vice President A.P. Moller – Maersk and CEO of Fleet & Strategic Brands
  • Vincent Clerc, Executive Vice President A.P. Moller – Maersk and CEO of Ocean & Logistics
  • Morten Engelstoft, Executive Vice President A.P. Moller – Maersk and CEO for APM Terminals
  • Navneet Kapoor, Executive Vice President and CTIO of A.P. Moller – Maersk
(Visited 44 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here