DFDS får konkurrence over Den Engelske Kanal

  0
  Færgen Isle of Inishmore skal sejle den nye rute. Foto: Irish Ferries
  REKLAMA

  Det danske rederi DFDS får nu konkurrence på sine ruter mellem Storbritannien og Frankrig. Det irske selskab Irish Ferries åbner nemlig en ny linje til det europæiske fastland. Det skriver Irisk Ferries i en pressemeddelelse.

  Fra starten af juni 2021 vil det irske rederi Irisk Ferries nemlig åbne en rute med et enkelt skib, der skal sejle mellem engelske Dover og franske Calais – en rute, der i forvejen har færgeafgange af både danske DFDS og P&O.

  Irish Ferries sejler med fragt og passagerer mellem Storbritannien og Irland, men nu ønsker selskabet altså at udvide repetoiret af tilbud til også at inkludere sejlads mellem Storbritannien og det europæiske fastland.

  ”Som en del af vores forpligtelse til at transportere godstransport til og fra øen Irland til både Storbritannien og Europa vil denne ekstra kapacitet på ruten Dover – Calais styrke landbroens kapacitet og pålidelighed for eksportører og importører væsentligt. Transportvirksomheder vil nu have en operatør, der leverer en inklusiv service på ruterne Dublin – Holyhead, Rosslare – Pembroke og Dover – Calais. Dette giver eksportører og importører lettere, billigere og hurtigere adgang til vores europæiske markeder via den fælles transitkonvention,” skriver Irisk Ferries i pressemeddelelsen.

  Åbningen af den nye rute kan virke en smule opsigtsvækkende, det i lyset af en generelt set negativ udvikling i både passagermængder og godsstrømme over Den Engelske Kanalen som en følge af Brexit.

  (Visited 116 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here