Åh nej, ikke igen! Endnu et uheld på Suez-kanalen

  0
  Foto: Wikipedia.
  REKLAMA

  Mens der fortsat kæmpes for at åbne op i Suez-kanalen efter containerskibet Ever Given gik på grund, så er to skibe nu også kollideret i kanalen. Det skriver Tradewinds.

  Det er denne gang et tankskib fra det russiske militær, der har været involveret i en kollision med en bulker i Suez-kanalen. Det russiske skib, Kola, kolliderede med en 47.000-dwt Barbados-flaget bulker ved navn Ark Royal. Det er i øjeblikket ikke klart, om ulykken opstod før eller efter at kanalen blev blokeret af Ever Given der tirsdag strandede.

  Ruslands Østersøflåde siger i en pressemeddelelse, at tankskibets besætning ikke blev såret, og at der ikke er sket nogen skade på fartøjet, ligesom der herller ikke er frigivet brændstof. Tankskibet var derfor i stand til at fortsætte sin rejse.

  Databaser viser, at Ark Royal er administreret af Serenity Ship Management i Dubai, men selskabet afviser overfor Tradewinds, at drive skibet, hvor der desuden heller ikke rapporteres om skader.

  (Visited 589 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here