Arktisk Kommando rykkede ud til dødsulykke

  0
  Arkivfoto: Arktisk Kommando
  REKLAMA

  Forsvarets Arkiske Kommano kunne ikke stille noget op, da tre personer i weekenden omkom efter de sejlede fra den sydgrønlandske by Narsaq i en jolle. Det skriver det grønlandske medie Sermitsiaq.ag.

  Tre personer sejlede fra Narsaq torsdag mod byen Qaqortoq – en tur der normalt tager cirka en time. Men da jollen efter tre timer endnu ikke var vel ankommet til sin destination blev der hurtigt slået alarm, og både det lokale politi samt et inspektionsskib fra Forsvarets Arktisk Kommando, en Seahawk-helikopter og en Bell212-helikopter blev sendt afsted for at hjælpe med eftersøgningen.

  Den store aktion gav til sidst pote, da en mand og en kvinde blev fundet omkommet i vandet ved siden af deres fartøj, mens også den sidste person senere blev lokaliseret omkring to sømil fra området, hvor de to andre ofre befandt sig.

  Ligsynet har vist, at der i alle tre tilfælde er tale om drukning i forbindelse med en bådulykke, oplyser politiet til det grønlandske medie.

  (Visited 277 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here